Новости

Прилеп инфо

Прилепчанец пронајде граната додека копал на нива

На 21.02.2017 година околу 11.00 часот во ПС Прилеп, Р.Д. (31) од Прилеп пријавил дека, додека извршувал земјоделски работи во својата нива, пронашол неексплодирана граната. Во 13.00 часот од страна на претставник на Дирекцијата за заштита и спасување истата е безбедно подигната.

GOLD
To Top