Новости

Прилеп инфо

Прилепчанка со туѓа картичка си плаќала на интернет

Битолската полиција поднесе кривична пријава против Н.Б.(25) од Прилеп.

Таа се сомничи за сторено кривично дело ,,оштетување и неовластено навлегување во компјутерски систем“.

Имено на 07.03.2021, пријавената противправно прибавила податоци од платежна картичка на В.К., по што во 15 наврати извршила интернет трансакција и нанела штета во износ од 14.808 денари.

Евротип
SNBROKER
To Top