Новости

Прилеп инфо

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодриснки“

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодриснки“:

Сабота – 25 февруари – 19.30 часот

Гледајте ја најновата претстава на театарот ,,ВО СЕНКАТА НА ВЕТРОТ“. Видете што значи тешкотија да се сака, да се биде сакан и да постоиш во очите на другите.

Во театар ве очекуваат!

Влезници и оваа сабота за само 50 денари на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top