Новости

Прилеп инфо

ФОТО: Колективно осигурување на шумските полицајци во СН Осигурителен Брокер Битола

Претставници од Осигурителниот Брокер „СН“ – Битола одржаа состанок со Независниот синдикат на Полицијата во Прилеп.

На овој состанок присуствуваа членови од шумските полициски станици од Прилеп, Битола и Крушево каде целосно им беше презентирана заедничката стратегија за соработка.

Спoред дoгoвoрoт пoмеѓу Независниот синдикат на полицајци и Осигурителниот СН Брoкер сите шумски пoлицaјци зaчленети вo овој синдикат гo дoбивaaт ексклузивитетoт и пaкетoт зa кoлективнo oсигурувaње.

Осигурителниот Брокер „СН“ работи со највисоки етички стандарди како и задоволувања и очекувања на потребите на своите клиенти на највисоко ниво, со најдобри и најсоодветни осигурителни решенија, нудејќи ги сите видови на осигурување.

 

 

Евротип
Евротип
To Top