Новости

Прилеп инфо

СН Осигурителен Брокер АД Битола и Винер Лајф на целодневнo дружење со децата од детската градинка во Прилеп “Наша Иднина”

Tимот на СН Осигурителен Брокер АД Битола заедно со Винер Лајф беа на целодневнo дружење со децата од детската градинка во Прилеп “Наша Иднина”. Заедно боевме, игравме и другарувавме, а најдобрите и ги наградуваме. Научивме малку повеќе за важноста на штедењето, како најлесно и најсигурно да ги заштитиме тие заштедени пари за потоа да ги искористиме за многу убави работи.
Најдобро претставување на среќни и задоволни детски лица е секако преку слики.
Овозможете им на Вашите деца штедење со Винко со искористување на новогодишната промоција која носи супер понуди и супер попусти!
За повеќе информации: helena.cvetkoska@snbroker.mk / 078 418 397

GOLD
To Top