Новости

Регион

Пожар во Могила – изгоре сено, слама, луцерка…

Нa 07.10.2018 година во 00,15 часот во село Могила, битолско, во помошни простории сопственост на И.В.(30) избувнал пожар во кој изгореле 200 бали со сено и слама, 2.500 бали со сушена луцерка, околу 1.000 килограми сув тутун, машина за молзење млеко и 10 вреќи со концентрат. Пожарот е изгаснат од екипа на Противпожарна екипа Битола. Извршен е увид на местото на настанот.

GOLD
To Top