Новости

Регион

Ресенчанец порачал 1900 дрвени гајби и не ги платил

На ден 23 октомври Ѓ. Ѓ (43) од Миравци – Гевгелија пријави дека неговиот татко е  измамен од страна на лице од Ресен кој  направил порачка на 1900 дрвени гајби за јаболка, но не ги платил. Се работи на расчистување на настанот, информираа од СВР Битола.

GOLD
To Top