Новости

Регион

Се чистат диви депонии во Општина Могила

Општина Могила спроведува акции за чистење на диви депонии.
Исчистена е дивата депонија во месноста “На прогон” во атарот на населеното место Могила.
„Да си ја чуваме чиста животната средина и ги замолуваме жителите на цела општина да пријават други депонии“, апелираат од Општина Могила.

 

GOLD
To Top