Новости

Регион

Се чисти коритото на реката Шемница

Со средства од Центарот за развој на Пелагонискиот Регион отпочната е и четвртата фаза од партерно уредување на коритото на река Шемница во вредност од 2.710.921 денари.

GOLD
To Top