Новости

Регион

Во демирхисарско откриени 120 насади со марихуана

СВР Битола информира дека на 10.05.2021 од страна на Полициски службеници од Полициска станица Демир Хисар во с.Боиште, демирхисарско, во дворни места од напуштени и рунинирани куќи, откриле 120 насади од марихуана. Увид извршен по овластвање на Јавен обвинител од Битола, при што стеблата и околни предмети се подигнати за понатамошно вештачење. Се работи на расчистување на случајот.

Евротип
Евротип
To Top