Новости

Регион

Забранет сообраќајот низ националниот парк Галичица

Од 15 ноември е воведена забрана за сообраќај за сите видови возила низ националниот парк Галичица, информира ЈП Македонијапат.

Од охридска страна сообраќајот се одвива до месноста Корита.

Евротип
SNBROKER
To Top