Новости

Регион

СДСМ назначи нови претседатели и во Новаци и Могила

СДСМ назначи нови претседатели и во општинските организации во Новаци и Могила. Поранешниот градоначалник на Општина Новаци, Љубе Кузманоски сега е избран за нов претседател на ОО СДСМ Новаци. За претседател на ОО СДСМ Могила пак е избран Зоран Ристевски.

Евротип
SNBROKER
To Top