Новости

Свет

(Видео) Земјотресот ги стресе водителите во програма во живо, водителката се скри под маса

„Чувствуваме многу силен земјотрес. Мислам дека треба да одиме под маса“, рече водителката од студиото во Лос Анџелес, држејќи го за рака својот колега и стравувајќи да не им падне нешто врз главата.

GOLD
To Top