Новости

Свет

(Видео) Метеор експлодира на небото и предизвика земјотрес

Метеор експлодира на небото над Њу Хевн во Мичиген, а експлозијата беше регистрирана од камерите на повеќе автомобили. Експлозијата предизвикала и мал потрес на тлото.

Експлозијата била толку силна што предизвикала земјотрес од 2 степени според Рихтер.

На снимките се гледа како огнена топка експлодира пред да падне на земјата.

Еве како изгледаше експлозијата снимена на камера.

GOLD
To Top