Новости

Свет

(Видео) Плажите на Флорида пред Ирма

Нашиот сограѓанин Бранко Шпољариќ – Паљач кој живее во Флорида ни испрати видео кое тој го сними низ улиците на плажата Ормонд, во близина на Дејтона.

GOLD
To Top