Новости

Свет

Во автомобил пронајдени 1100 змии отровници

Во автомобил во Пакистан пронајдени се 1100 отровни змии.
Полицијата при рутинска контрола на автомобил открила повеќе од 1000 змии. Од одделението за диви животни е соопштено дека змиите отровници требало да бидат продадени во болниците во Карачи.

Полицијата соопшти дека се уапсени две лица кои „ змиите отровници планирале да ги продадат во болници“.

Змиите отровници во болниците може да се користат како лек или терапевтско средство.

GOLD
To Top