Новости

Свет

Груевски фотографиран во Будимпешта

На социјалната мрежа Твитер денес се појави фотографија на која се гледа поранешниот македонски премиер Никола Груевски.

Како што е познато Груевски  доби азил во Унгарија.  Засега нема информации кога е направена фотографијата на поранешниот премиер Груевски..

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Канал5

GOLD
To Top