Новости

Свет

Слушајте го во живо Гајсер со „нови факти“ за „Рекет“

Соработникот на Ла Верита, Ларис Гајсер во 11 часот преку радио ќе соопштува нови детали за случајот „Рекет“.

Тој, како што наведе во 11 часот на Радио Каподистрија ќе емитува факти директно во живо од студиото.

Слушајте во живо: https://capodistria.rtvslo.si/zivo/capo

GOLD
To Top