Новости

Свет

Температурите во Израел достигнаа 50 степени

Температурите во Израел достигнаа рекордно ниво и регистрирана е највисока некогаш измерена температура во земјата.

Температурата во Содом, во близина на Мртвото Море, во средата изнесувала речиси 50 степени Целзиусови.

Во текот на денот, на неколку локации во земјата избувнале пожари.

Евротип
Евротип
To Top