Новости

Свет

Во пакувања со банани во супермаркетите во Чешка стигнал тони кокаин

Товар со кокаин вреден речиси 80 милиони евра е запленет во Чешка, кога завршил во супермаркетите. Работниците во чешките супермаркети биле зачудени кога ги распакувале пратките.

Во Прага и уште неколку чешки градови, продавачите забележале сомнителни пакети, по што ја известиле полицијата.

Во пакувања со банани од Колумбија кокаинот бил проценет на 80 милиони евра.

Евротип
SNBROKER
To Top