Новости

Свет

Какво време не очекува за Први мај?

Иако се уште не е познато какви мерки ќе имаме на Први мај и каква ќе биде состојбата со Ковид 19, прогнозите на американските метеоролози за Први мај се дека не очекува топло и убаво време.

GOLD
To Top