Новости

Свет

Џо Бајден се вакцинираше пред камери

Избраниот американски претседател Џо Бајден денеска ја прими вакцината против ковид-19.
Бајден беше вакциниран пред камерите на многу телевизии.
“Ова го правам за да ги охрабрам луѓето да се вакцинираат кога вакцината ќе биде достапна. Нема причина да се грижам. Се радувам на втората доза”, рече Бајден за време на вакцинацијата.

Евротип
SNBROKER
To Top