Новости

Забава

ВИДЕО: Вработени Тајландци кај битолски газда во Сиднеј пеат: “Ти, ти, ти само ти, ти ми лежиш на срце”

Кога Македонец ти е газда, работата може да лета како песна, барем така е во ресторанот на битолчанецот Иле Моша во Сиднеј.

Во овој македонско-тајландски ресторан се служи македонска скара, но и тајландски специјалитети.

Токму куварите кои се задолжени за таи храната направиле атмосфера која како “зараза” се шири по социјалните мрежи.

Додека ги приготвувале порциите тие ја пееле песната “Tи само ти” од Марјан Коцев, а нивната изведба ќе ве насмее до солзи.

Погледнете:

GOLD
To Top