Новости

Забава

Видео: Ромска свадба во Словачка, летаа пари, свадба од 40 000 евра

Ромска свадба од 40 000 евра во Словачка.

Младата Ева со златна Версаче круна од 3500 евра. Кич венчавка за која зборуваат социјалните мрежи.

19- годишната Ева и нејзиниот сопруг  една година постариот Лукаш од Михаловац во Словачка се нови интернет ѕвезди, благодарејќи и на својата раскошна кич свадба.

Не се штедело на ништо, посебно на изгледот на младоженците , Ева на главата носела златна круна од Версаче вредна 3500 евра.

Младоженецот е облечен во смокинг со златни рабови, Лукаш на себе носи и златен ланец тежок неколку килограми.

Родителите на младоженците потрошиле вистинско богатство за свадбата на своите деца, но и гостите биле многу дарежливи, Ева дури била китена со евра и долари.

Одлична заработка добиле и музичарите кој специјално пристигнале од Велика Британија. Тие од гостите добиле голем бакшиш.

GOLD
To Top