Новости

Забава

Дете му се јавило на својот татко за да му постави едно важно прашање, а преслатката снимка стана хит

Дете од Мичиген го повика својот татко преку ѕвончето на врата да му постави едно важно прашање: “Како да го вклучи детскиот канал?”, а преслатката снимка стана хит на социјалните мрежи.

Снимката настана во Хаслет, Мичиген во ноември, а стана хит откако вчера беше објавена на Фејсбук од страна на Lad Bible, каде веќе собра речиси 1,5 милиони прегледи.

На видеото е прикажано дете кое е качено на столче и разговара со татко му со помош на апликацијата Ring, која им овозможува на сопствениците на домот да видат кој ѕвони на врата и да разговараат со него.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/363733387567601/?t=27

GOLD
To Top