Новости

Забава

Бидете храбри и експериментирајте со оваа боја во ентериерот на вашиот дом

Ќе може ли да ни простите, затоа што можеби е сеуште зима, но ние зборуваме за пролет. Поточно зборуваме за бојата на оние две цветови со фантастична миризба по кој се препознава ова годишно време, зумбулот и јоргованот.

Оваа боја е одлична идеја за дизајнирање на вашиот дневен престој, за вашата спална соба, па дури и вашата кујна. Погледнете ги фотографиите кои докажуваат дека лилавата боја ќе го направи тоа чудо за вашиот дом да блесне облечено во руво на елеганција и луксуз.

Таа е шармантна, потсеќа на пролет и лесно може да се комбинира со боите кои потсеќаат на пролетта, но од друга страна, доколку ја восприемиме лилавата боја како „помрачна“ или постудена боја, лесно можеме да ја комбинираме и во зима или во оние денови кога расположението ни е поинакво. Тоа не значи дека треба да го угушиме просторот единствено со темни бои, но не мора да ги користиме оние пресветлите тонови.

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest 

Евротип
SNBROKER
To Top