Новости

Забава

„Искинати спомени“ – новата песна на Гоце Бошкоски – Чоки

Синоќа прилепчанецот Гоце Бошкоски – Чоки ја промовираше својата нова песна насловена „Искинати спомени“, а комплетен автор на песната (музика, текст, аранжман) е добро познатиот композитор и продуцент Кристијан Габроски, во режија на Оливер Ангелески за камерата и монтажата Георгиј Трајкоски, асистент – Горан Попоски, додека за светлото Мартин Милкоски, актери се Јасмина Јонческа и Здравко Стојмиров.

Гоце со својот одличен вокал преку учество во разни шоуа за музички таленти ја промовира Македонија во регионот, а моментално е дел од најпопуларното музичко шоу „Ѕвезде Гранда“ кој веќе го помина и 4от круг.

Погледнете го новиот спот за песната „Искинати спомени“:

GOLD
To Top