Новости

Забава

Објавен е трејлерот за новиот анимиран филм на Дизни

Најновата анимација, „Лука“ е новото остварување на Дизни Пиксар.

Станува збор за забавна приказна и за едно искрено пријателство. Од 18 Јуни овој извонреден анимиран филм ќе ја доживее својата филмска премиера и ќе им овозможи уште едно бајковито искуство на најмладите, но и на повозрасните. Затоа што нивните „остварувања“ никогаш не можат да бидат изгустирани. Погледнете го трејлерот и видете за што станува збор.

Евротип
Евротип
To Top