Новости

Забава

Позитива на денот: Смешно видео од реакцијата на едно бебе додека го шишаат

Бебињата се навистина слатки, а не е ни чудо што нивните смешни реакции секогаш ги смеат луѓето. Така едно бебе стана сензација на Твитер откако видеото од неговата реакција во салон за шишање во присуство на неговата мајка стана вирално. Неговиот одговор додека го шишаа беше сосема различен. Тој наместо да плаче се „пукна“ од смеа.

https://twitter.com/bukhariyon/status/1314307317484134400

GOLD
To Top