Новости

Битолски трачарлуци

Корона вирус или не искина промајата?

Ќе не фати коронаТА или промајТА?


Корона вирус, Вмро, ЕздеЈес, црни, бели, споменици, политики, фудбали, вести, страшни вести, црни хроники, скапа облека, низок стандард, администрација Лом, пасошите кризираат, нема бегање, парламент, Европа, влегваме не влегваме, вакцини, протекции за в градинки, протекции за вработување, протекци за оцена, невработеност, Германија, Австралија, Америка, Шведска, знамиња, малцинства, омраза, химна, Евровизија, виножита, хаос, комшии, камери, скапи коли, мотори, кредити, стоки, турски серии, анкети, непопраени улици, мамички, ураган КирО, ураган Бале, ураган Мичо, шанкој, пиенки, работа на брод, мало макиато со топло, големо со ладно, цвикери, мускули, трачарлуци, пцовки, омраза, фрустрации, комплекси, кабадаи, меани, болести, вируси, Корона вирус или промаја?

Глата тапан!
Нема потреба од текст, се си раскажват зборојте…Само баба Рада или Драган Вучич ќе ни го најдат спасО!

GOLD
To Top