Новости

Битолски трачарлуци

Поздрав до Стари крај фром срансво!

Хелоу сан, јаска ти сум тета Џеси фром Бризбен Аусралија. Имаш наследсво некоје за земање од авде.Едно Биемве даблју. Него ќе те квешчнвав, але тој румо ваш, мислам стано шо го живејте, нели требаше да се делит, е да знајш бараме дел. Исто така и та нивата шчо ја имате в кантри си ја бараме и дел од хаусот на село од тетинот Трајче. Патем речено, ти пушчив двајсе доларси за чоколато да се изнајајш. Слушам ногу бед било таму. Офл, крејзи станало. Ојте на штрајкој? Се протестирате?! И ние ногу со анкло твој се напнавне тука. Не искина глата од саклми и сеа стартовавме на масаж дојме. Ако не знајш шо је то, пушти на јутубо тете, ќе виш шо нема во тој интернексо. Вала ногу однапред и биди хепи. П.С. Море тете тие доларсите не ти ги пуштив, порнодруги пат. Та со ними та без ними. Ко ќе држам појќе ќеш ќе пулуме ќе прајме.

Евротип
Евротип
To Top