Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (06.12.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 06.12.2019 година.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

Евротип
SNBROKER
To Top