Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (08.02.2020)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 08.02.2020 година.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

Евротип
SNBROKER
To Top