Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (08.11.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 08.11.2019 година.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
To Top