Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (10.08.2018)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 10.08.2018.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
To Top