Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (13.09.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 13.09.2019 година.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
To Top