Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (23.08.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 23.08.2019.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
To Top