Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (26.10.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 26.10.2019 година.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

 

Евротип
SNBROKER
To Top