Новости

Прилепско кафе

ФОТО: Прилепско кафе (28.06.2019)

Ви го претставуваме Прилепското кафе, специјално за сите прилепчани, како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 28.06.2019.

Се гледаме и наредната недела во центарот на Прилеп!

GOLD
To Top