Новости

Саботно корзо

Саботно „корзо“ на битолчани (25.01.2020)

Саботното „корзо“ повторно на Шеталиште!

Специјално за сите битолчани, Ви претставуваме како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 25.01.2020.

Се гледаме следната сабота на една од најпознатите улици во Македонија и пошироко – Широк Сокак.

GOLD
To Top