Новости

Саботно корзо

Саботно „корзо“ на битолчани (30.06.2018)

Специјално за сите битолчани Ви претставуваме како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 30.06.2018.

Се гледаме следната сабота на една од најпознатите улици во Македонија и пошироко – Широк Сокак.

Evrotip
Евротип
To Top