Новости

Саботно корзо

Саботно „корзо“ на битолчани (30.09.2017)

Специјално за сите битолчани Ви претставуваме како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 30.09.2017. Сите оние кои се дел од  нашето Саботно Корзо ќе бидат дел од телевизиското издание на Саботното Корзо на Тера Телевизија во ново уникатно издание.

Се гледаме следната сабота на една од најпознатите улици во Македонија и пошироко – Широк Сокак.

 

GOLD
To Top