Новости

Саботно корзо

Саботно „корзо“ на битолчани (08.08.2020)

Еве како беше денеска по најамбиенталната улица во Македонија, Широк Сокак.

Коронавирусот ни донесе едно поинакво секојдневие во кое се присутни заштитните маски.

 

 

Евротип
SNBROKER
To Top