Новости

Саботно корзо

Саботно „корзо“ на битолчани (14.03.2020)

Специјално за сите битолчани, Ви претставуваме како изгледавте низ нашиот „папарацо“ објектив на 14.03.2020.

Се гледаме следната сабота на една од најпознатите улици во Македонија и пошироко – Широк Сокак.

Заради мерките од Владата и Општина Битола за превенција од коронавирусот Ковид 19, движењето низ Широк Сокак на битолчани денеска беше намалено.

Евротип
SNBROKER
To Top