Новости

Шоубиз

Џорџ Клуни и Амал очекуваат близнаци во март?!

Џорџ Клуни и неговата сопруга Амал очекуваат близнаци, соопштија италијанските медиуми, цитирајќи го либанскиот весник The Daily Star. Според него, тие ќе се родат во март.

Либанскиот весник цитира извор близок до семејството на Амал Аламудин во Бејрут. Во 2015 година актерот рече дека “децата не се негов приоритет”, а еден месец подоцна коментираше дека има желба, но дека на “двајцата со жена му им треба време”.
Во август пак се прошири веста, која и до денес не е потврдена дека двојката почнала постапка за вештачко оплодување. Единственото нешто што засега е сигурно се зборовите на Џорџ Клуни за списанието Венити Феар”, со кои тој повика “Дајте ни шанса”.

Това беше одговор на прашањето дали со Амал имаат намера да имаат деца. Аргументот “деца” е еден од најмногу посочуваните зборувани во медиумите, кога станува збор за Џорџ и Амал, откако двајцата се венчаа на спектакуларна церемонија во Венеција во септември 2014 година.

GOLD
To Top