Новости

Шоубиз

Без предрасуди за жените возачи на мотори – „Со љубов Стефанија“

„Со љубов Стефанија“ нова забавна и едукативна емисија, посветена на музика, култура, спорт, исхрана и филозофија на живот, секоја недела во 20:45ч. на хдтв Мега.

Гости: членовите на мотоклуб „Конзули“ Битола – Илија Банчотов, Ѓоко Ѓорѓиевски и Борче Гацовски.

Тема: адреналинската слобода на моторџите како начин на живот, предрасудите и ставовите околу оваа тема, слободата низ висок морал и совети од нутриционист за покачување на тежина.

Да ја подигнеме свеста и да немаме предрасуди кон жените возачи на мотори;

Адреналинот може да биде и проблем кај младите, кои го користат за себедокажување,

тој дури може да биде штетен по живот;

„Слободата“ понекогаш треба свесно да се контролира, за да може да се постигне нејзиниот вистински ефект.

Со љубов,

вашата Стефанија.

* Целосно издание на Емисија бр.8:

GOLD
To Top