Новости

Шоубиз

Битолскиот рапер Шабац со нова песна и провокативно видео (+18)

“Зависен” е насловот на новата песна на битолскиот рапер Дарко Јоцковиќ – Шабац, која деновиве ја промовираше на социјалните мрежи. Песна со модерен призвук и уникатна изведба. За текстот и музиката се погрижи Шабац, а е снимена во Студио Гимел Битола.

GOLD
To Top