Новости

Шоубиз

Битолчанката Тамара Стојковска ќе ја промовира својата прва песна „Друга ѕвезда“

Утре на Фејсбук профилот на Тамара Стојковска ќе биде промовирана нејзината прва песна „Друга ѕвезда“.

Претходно има направено преработки на неколку песни, меѓу кои безвременските ,,Кога те нема” и ,,Ако одам во Битола”.

Музиката и аранжманот за „Друга ѕвезда“ се на Давор Нечак, текстот е на Јосип Коцев, а видеото е дело на Агон Исмајли и Зубер Красниќи.

Доколку веќе станувате љубопитни за каква песна станува збор, ќе дознаете на 5 јуни.

Преработките на песните може да ги најдете на нејзината фејсбук страница: https://www.facebook.com/tamarastojkovskaofficial/

GOLD
To Top