Новости

Шоубиз

ВИДЕО: Северина објави видео и покажа во какви односи е со свекорот Кеба

style='position:relative; padding-bottom:56.25%; height:0;'>

Северина Којиќ објавила видео снимка на која се гледа како нејзиниот свекор Драган Којиќ Кеба седи во нивниот дома и свири на гитара.

“Знаеш ли ти некоја моја песна”, го прашала Северина, а Кеба веднаш ја запеал “Јас само пеам, јас само свирам”, во своја интерпретација.

“Ги знам сите твои песни, а најдобро знам да ги упропастам”, одговорил Кеба и запеал.

 

GOLD
To Top