Новости

Шоубиз

(Видео) Интересен кавер на макфестовската „Сто пати на ден“ – во изведба на виолинистот Владимир Јовановски од Битола

Виолинистот Владимир Јовановски од Битола направи кавер на победничката песна на Макфест 2019 – „Сто пати на ден“ од Мартинијан Кириловски.

„Cover-от го снимив поради тоа што песната ми остави најголем впечаток од сите на Макфест. Имав целосна согласност за овој проект од оригиналниот изведувач Мартинијан Кириловски“, вели Владимир за Шеталиште.

Слушнете како звучи песната низ звуците на виолината.

GOLD
To Top